Ing. Pavel Tomek

Pavel Tomek ADOL Monitor

Absolvoval jsem Obchodní akademii v Kostelci nad Orlicí a následně obor Provoz a Ekonomika na České zemědělské univerzitě. Studium jsem přerušil kvůli půlroční stáži v Holandsku na Wageningen University se zaměřením programu na Marketing & Management.

Již při studiu na vysoké škole (od 2003) jsem se věnoval zprostředkování hypotečních úvěrů na přímo pro několik vybraných bank. Oproti účasti v různých brokerských společnostech jsem upřednostňoval svobodné podnikání na vlastní noze. Za zhruba 5ti leté období aktivního poradenství jsem zprostředkoval více jak 500 hypotečních úvěrů v souhrnné sumě přesahující 1 mld. Kč a zprostředkoval smlouvy o stavebním spoření přesahující 600 mil. Kč.

V roce 2009 jsem cítil, že se potřebuji posunout dále a přeorientoval jsem se na exekuce, dražby a výkupy nemovitostí. Během dalších 4 let jsem realizoval více jak 50 nemovitostí, které byly zatíženy exekucemi nebo byly prodávány v dražbě.

V roce 2013 mi již tak moc na trhu chyběla kvalitní služba, která by mi umožnila hledat zadlužené nemovitosti v dražbách, že jsem ji začal sám tvořit. Tak se zrodil www.monitordrazeb.cz , který jsme další 3 roky s týmem vyvíjeli.

V roce 2016 jsem pro firmu hledal investora, který by umožnil rozvíjet další služby. Uvěřil jsem slibům jedné z nejaktivnějších investičních společností na trhu, ale bohudík jsme se díky jejich laxnosti nedomluvili... A pak jsem se potkal s konkurencí... podali jsme si ruce, domluvili se na fúzi a tak vznikl ADOL Monitor, který kromě dražeb umí sledovat exekuce, insolvence, soukromou realitní inzerci atd.

Současnost: Je fajn být největší poskytovatel takto cenných informací a nejsilnější na trhu. S týmem šestnácti lidí teď děláme pro druhé to, co jsme sami kdysi potřebovali.

Menu
ADOL
Přihlášení